Baggrund / Historie


I september 2015 lukkede vores fysiske butikker og vi er nu 100% dedikerede til vores webshop og kan derfor tilbyde dig endnu bedre priser. 


Cykelbanditten begyndte altsammen med ét spørgsmål.


Hvorfor er det så svært at finde en pæn og god cykel, som ikke ligner alle de andre og er til at betale?


Vi oplevede at langt de fleste cykelhandlere lignede hinanden, solgte de samme kedelige sorte citybikes og hvis du ikke lige vidste hvad en krankboks var, gad de næsten ikke at servicere dig. 

Cyklen er jo det største mennesket nogensinde har opfundet, genial, intet mindre. Hvis i ikke er enige kan Steve måske overtale jer: "Bicycles made us the most effective animal on the planet" - Steve Jobs. 

I vores elskede lille cykelby København har vi alle lært at cykle fra vi var helt små. De fleste af os har haft flere cykler end vi kan tælle. Et eller andet sted i vores fantastiske cykelhistorie er det, at købe en cykel blevet en kedelig oplevelse, der bare skal overstås og selve cyklen skal være så praktisk og upersonlig, at den ligner noget din mor ikke engang vil blive set med. 
 

  • Vi brænder for at give vores kunder en sjov, god og personlig oplevelse, når de køber, bruger og forelsker sig i deres nye cykel.  
  • Det bedste vi ved er glade kunder, så vi bestræber os på at levere en service udover det forventede, hver gang!
  • Det har vi siden 2008 gjort over 30.000 gange